ADVIES

Ons streven is, om mensen die iets willen verbouwen, goed te adviseren. Als u een verbouwing wilt, komen wij langs, om alle aspecten uitvoerig met u te bespreken. Alle mogelijkheden komen dan ter sprake. Daarna maken wij een uitgebreide offerte. Dit is uiteraard vrijblijvend. U kunt daarna kiezen, of u met ons in zee wilt gaan.

DUIDELIJKHEID

In onze offerte staat uitgebreid vermeld, welke werkzaamheden wij zullen verrichten, welke materialen worden gebruikt, en welke prijs wij daarvoor zullen berekenen. Indien u akkoord gaat, zullen wij er alles aan doen, om het werk naar uw volle tevredenheid uit te voeren.

PERFECTIE

Ons streven is om perfectie te leveren. Het is voor ons heel erg belangrijk, dat u, als klant, meer dan tevreden bent.

KWALITEIT

Wij stunten nooit met prijzen. Ons uitgangspunt is om kwaliteit te leveren. We willen dat u elke dag met veel plezier terugkijkt op de verbouwing. Wij hebben geen personeel in dienst. Daardoor hebben we direct contact met u, en voeren we zelf alles uit. Dit komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Wel werken we samen met een vaste groep andere zelfstandigen. Dit doen we al jaren naar volle tevredenheid. Als het een grote verbouwing betreft, werken we met hen samen.

Wij verzorgen alle grote en kleine verbouwingen:

Centrale verwarming
Vervangen van kozijnen
Elektra

Aanbouw, serre  of schuur
Trappen
Renoveren

Badkamer
Toilet 
Keuken

Daken
Zonnepanelen
Isoleren

Enz.